«Εκτόξευση» του Χατζηγιοβάνη σε μεταγραφική αξία! (pic)

    Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα transfermarkt.com, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί τον δεύτερο «πράσινο» σε αξία, μετά την εκτόξευσή του.

    Μέσα σε τρία χρόνια, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει εκτοξεύσει ιδιαίτερα την τιμή αγοράς του και αποτελεί τον δεύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή σε αξία.

    Ο διεθνής εξτρέμ του «τριφυλλιού» κοστολογείται πλέον στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ το 2017 η τιμή αγοράς του βρισκόταν στα 100.000 ευρώ. Έτσι, αποτελεί τον μοναδικό Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο τιμών.

    Δείτε αναλυτικά και στο παρακάτω γράφημα:

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.