Εκτός πλάνων και ο Θεοχάρης!

  Ο Βαγγέλης Θεοχάρης ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα της νέας σεζόν και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με πιθανότερη προοπτική το δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι.

  Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αποκτήσει και δεύτερο δεξιό μπακ εκτός από τον 30χρονο Αργεντινό Φακούντο Σάντσες που έρχεται στην Αθήνα την Πέμπτη για το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του και οι Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος αποφάσισαν ότι ο Βαγγέλης Θεοχάρης δεν έχει χώρο στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού της νέας σεζόν. 

  Ο πολυσύνθετος αμυντικός ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είτε ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης είτε ως δανεικός, μια και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2022. 

  Η προοπτική του δανεισμού έως το καλοκαίρι είναι πάντως η πιθανότερη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το δεξί άκρο όπου θα αποκτηθεί και άλλος παίκτης εκτός του Σάντσες, στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν αρκετές επιλογές ποδοσφαιριστών γεγονός που έπαιξε επίσης ρόλο στο να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση. 

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »