Εκτός σχεδίων ο Εσσιέν

Την πόρτα της εξόδου ετοιμάζεται να αντικρίσει το καλοκαίρι ο Μάικλ Εσσιέν, καθώς ο Στραματσόνι τον άφησε εκτός αποστολής με τη Βέροια και σκοπεύει να κάνει το ίδιο και στη συνέχεια.

Πιθανότατα για λίγο καιρό ακόμα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Εσσιέν, αν και μεσολαβούν κάποια θέματα σχετικά με το συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιό του λήγει το 2017 και έχει περίπου 600.000 ευρώ ετήσιες απολαβές χωρίς τα μπόνους. Έτσι, έχουν ξεκινήσει ήδη οι επικοινωνίες μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Γκανέζου παίκτη, ώστε να βρεθεί κάποια λύση και να λυθεί γρήγορα η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Επιπρόσθετα, ενδέχεται τον ερχόμενο μήνα να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Εσιέν Φαμπιάν Πιβετό, ούτως ώστε να επιτευχθεί ένας ανώδυνος χωρισμός και να μην αδικηθεί καμία από τις δύο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί πως το αργότερο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ο Γκανέζος θα δοκιμάζει αλλού το αγωνιστικό μέλλον του.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »