Έλλειψη απαρτίας και αναβολή ΓΣ

Η προγραμματισμένη για σήμερα (13/11) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς υπήρξε έλλειψη απαρτίας. Νέο ραντεβού την Δευτέρα (20/11).

Μια εξέλιξη που πάνω-κάτω αναμενόταν έλαβε χώρα σήμερα Δευτέρα 13/11, καθώς η Γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα δεν έγινε ποτέ λόγω του ότι δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων. Η απουσία του Γιάννη Αλαφούζου ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη στο σημερινό ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος πλέον του τριφυλλιού, μπορεί να έχει αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα, ωστόσο συνεχίζει να ταλαιπωρεί την ομάδα. Με την μη παρουσία του στη Γενική Συνέλευση που ήταν ορισμένη για σήμερα Δευτέρα, δεν συμπληρώθηκε τουλάχιστον το 20% των μετοχών από τους παρευρισκόμενους με αποτέλεσμα η ΓΣ να μην λάβει χώρα ποτέ.

Πλέον το επόμενο ραντεβού θα είναι για την Δευτέρα (20/11) κι αν πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, τότε μέσω αυτής θα προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Παναθηναϊκό. Βέβαια τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό δεν «καίει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι καθημερινά παλεύουν να βρουν ρευστό για να κρατήσουν το σύλλογο στη ζωή.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...