Ελεύθερος πλέον ο «Βίγια», περιμένει τον Παναθηναϊκό

Το συμβόλαιο του Λούκας Βιγιαφάνιες με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τον Αργεντινό να θέλει πάντως να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν ένα βασικό γρανάζι της ομάδας την σεζόν που πέρασε, έχοντας κομβικό ρόλο τόσο στην πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου όσο και στην επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του ωστόσο έληξε και επίσημα στις 30 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως πλέον ο Αργεντινός μέσος είναι και τυπικά ελεύθερος και μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τις πιθανότητες να δείχνουν ότι αυτός θα είναι μακριά από το Απόστολος Νικολαΐδης .

Ο ίδιος ο παίκτης περνάει πάρα πολύ καλά στο Κορωπί, ερχόμενος από μια σεζόν με θετικό πρόσημο, τα έχει βρει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει δείξει την επιθυμία του να συνεχίσει στα πράσινα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε δεν συζήτησε καμία άλλη πρόταση, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στους «πράσινους».

Παρά την επιθυμία αυτή δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που σημαίνει ότι ο «Βίγια» θα αρχίσει να εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές του. Προτεραιότητα του είναι ο Παναθηναϊκός και αν επικοινωνήσει μαζί του, ο παίκτης είναι διατεθειμένος να δεχτεί μείωση αποδοχών, σε λογικά όμως επίπεδα.