Ελλάδα, δεν είναι… μόνο ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός!

  Το παρασκήνιο της επιστροφής του Νταμίρ Κάναντι στην χώρα μας με φόντο μια καλύτερη συνεργασία.

  Ποιος είπε πως ο έτσι και ο Νταμίρ Κάναντι επιστρέψει στη χώρα μας το προσεχές καλοκαίρι, αυτό είναι κάτι που παίζει να συμβεί μονάχα για την πρώην ομάδα του τον Ατρόμητο, ή ενδεχομένως το project του Παναθηναϊκού;

  Η προοπτική συνεργασίας με το «τριφύλλι» υπάρχει στο μυαλό του Αυστριακού κόουτς  – και μάλιστα δεν το κρύβει (στις ιδιαίτερες και οφ δε ρέκορντ συζητήσεις του) πω του αρέσει σε μεγάλο βαθμό και ταιριάζει με την προπονητική φιλοσοφία του.

  Στην ομάδα του Περιστερίου προπονητής υπάρχει (Σάββας Παντελίδης) άσχετα αν κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει σήμερα που μιλάμε αν θα ανανεωθεί ή όχι η ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του προκειμένου να συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

  O Κάναντι κυκλοφορεί χωρίς ομάδα έπειτα απ΄το πρόωρο κι άδοξο τέλος της θητείας στη Νυρεμβέργη.

  Κι όπως ο ίδιος έχει να λέει στο στενό περιβάλλον του θα επέστρεφε στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον πάγκο μιας ομάδας που θα βάζει ψηλά τον πήχη και δεν θα αρκείται σε χαμηλούς στόχους, όπως την εξασφάλιση της παραμονής και μια θέση κοντά στην εξάδα των πλέι οφ.

  Ομάδα που δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Ατρόμητο, ούτε με τον Παναθηναϊκό, αναμένοντας το ξεκαθάρισμα του τοπίου με τον νυν προπονητή για να δράσει αναλόγως και να καθορίσει τα επόμενα (ελληνικά) βήματά του. 

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »