Η έλλειψη εσόδων φέρνει… περιορισμό στις μετεγγραφές!

  Το περιορισμό στις μετεγγραφές της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα φέρει η έλλειψη εσόδων που υπάρχει στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

  Σύμφωνα με όσα γράφει η «Πράσινη» το μπάτζετ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με αυτή που διανύουμε. Αυτό θα συνέβαινε ακόμα κι αν δεν υπήρχε… Πανδημία, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις η διατήρηση του μπάτζετ θεωρείται δεδομένη.

  Ο Τσάβι Ρόκα ενημερώνεται για τις εξελίξεις και όταν περάσει η πανδημία θα κάνει συζήτηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για την οριστικοποίηση του μπάτζετ της νέας περιόδου. Ο τεχνικός τριφυλλιού των «πράσινων» πάντως, εδώ και καιρό έλεγε στους μάνατζερ ότι ψάχνει παίκτες με συμβόλαια που δεν θα ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ.

  Επίσης, φαίνεται ότι θα υπάρχει και περιορισμός στον αριθμό μεταγραφών προκειμένου να έρθουν λιγότεροι αλλά πιο ποιοτικοί παίκτες. Στην άμυνα δεν θα γίνει καμία κίνηση, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες θέσεις που θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »