«Έλληνας προπονητής για αντι-Κάτας στη Χάποελ»!

    Με τον Όντεντ Κάτας να οδεύει προς τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι της Χάποελ Ιερουσαλήμ εξετάζουν υποψηφίους για τον επόμενο προπονητή τους, μεταξύ των οποίων «φιγουράρει« και ελληνικό όνομα.

    Ο Όντεντ Κάτας βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού για να διαδεχθεί τον Γιώργο Βόβορα.

    Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της Χάποελ Ιερουσαλήμ εξετάζουν πιθανά ονόματα για τον επόμενο προπονητή τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport5.co.il» μεταξύ των ονομάτων που υπάρχουν στην λίστα, βρίσκεται και αυτό του Ηλία Ζούρου.

    Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η επιλογή της Χάποελ μπορεί να προκύψει μέσα από ονόματα Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο Νταΐνιους Αντομάιτις, ο Αλεξάντερ Τζίκιτς καθώς επίσης και οι Όρεν Αμιέλ ΚΑΙ Νάνο Γκίνζμπουργκ.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.