Ελπίς Αμπελοκήπων: «Η συνεδρίαση της ΕΣΑΠ να γίνει με εκπροσώπους των ΜΜΕ»!

  Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ αναφορικά με το μέλλον της Volley League, η Ελπίς Αμπελοκήπων προχώρησε σε ανακοίνωση όπου ζητάει η προσεχής συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

  Μια ανάσα από έναν ακόμα τίτλο στα χαρτιά έφτασε πρόσφατα ο Ολυμπιακός στην Volley League, ωστόσο με τους Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ  και την καθοριστική ψήφο του Φοίνικα Σύρου στο φινάλε, μπλοκαρίστηκε το εν λόγω γεγονός.

  Μάλιστα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να… θολώσει τα νερά και να πάρει την ψήφο της Ελπίς Αμπελοκήπων, στην εν λόγω ψηφοφορία που έγινε.

  Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και όλα όσα έγιναν γνωστά για την εν λόγω πρώτη τηλεδιάσκεψη, η Ελπίς Αμπελοκήπων προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση, ζητώντας η επόμενη συνεδρίαση να είναι «ανοικτή» για τα ΜΜΕ.

  Ωστόσο την ίδια ώρα, δεν υπάρχει καμία απάντηση για τα όσα έγιναν στην πρώτη συνεδρίαση και τα όσα άφησε να εννοηθεί ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου.

  Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ελπίς Αμπελοκήπων:

  Το ΤΑΑ Ελπίς Αμπελοκήπων γνωστοποιεί την πρότασή του να είναι η προσεχής συνεδρίαση – τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ «ανοιχτή» για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν απευθείας μέσω του διαδικτύου και να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τις εξελίξεις σχετικά με το παρόν και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.

  Η συγκεκριμένη πρόταση, η οποία θα αποσταλεί και εγγράφως στην ΕΣΑΠ, έχει ως στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας και την επιθυμία μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση του κόσμου του βόλεϊ, προκειμένου να μην υπάρξει καμία παραπληροφόρηση, καμία παρερμηνεία ή παράλειψη γεγονότων γύρω από τις τοποθετήσεις, τις απόψεις και εν τέλει τις προθέσεις κάθε σωματείου – μέλους της ΕΣΑΠ.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »