Εν εξάλλω καταστάσει ο Μαρίνος

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους παίχτες του και αυτό φρόντισε να τους το επισημάνει  κατόπιν της λήξης του αγώνα με την Κέρκυρα και την ήττα των πρασίνων με 1-0.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν βλέπω νεύρο, καμία κίνηση, δεν έχετε ενέργεια και πάθος. Θέλω να παίζετε ο ένας για τον άλλον κι εσείς όλο παράπονα είστε μέσα στο γήπεδο. Πείτε μου, ήταν εικόνα ομάδας αυτή; Έχουμε πολλά να δουλέψουμε. Δεν μας τιμά η θέση που βρισκόμαστε και θα πρέπει όλοι να συνέλθουν το συντομότερο».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.