Κακά μαντάτα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολλανδός στόπερ έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα εγκάρσιας δεξιάς απόφυσης του τρίτου οσφυικού σπονδύλου, στη φάση που ο Άγγλος διαιτητής δεν είδε πέναλτι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.
Ο Σχένκεφελντ φάνηκε από την πρώτη στιγμή μετά το χτύπημα να πονάει, ενώ έκανε και ένεση στο ημίχρονο για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Μετά το σημερινό έλεγχο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα εγκάρσιας δεξιάς απόφυσης του τρίτου οσφυικού σπονδύλου. Τι σημαίνει αυτό; Ένας μήνας εκτός προπονήσεων.
Με τα μέχρι πρότινος δεδομένα του ημερολογίου της Super League, ο Ολλανδός θα απουσιάσει σίγουρα από τα παιχνίδια με Ιωνικό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό και ΑΕΚ, ενώ είναι αβέβαιο το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αποστολή του «τριφυλλιού».