“Ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε όσο κανείς από την ομάδα”

Ο Λούκας Βιγιαφάνεζ εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό και ο Αρτέμης Αγριτάκης αναλύει τον τρόπο παιξίματος του Λατινοαμερικανού.

Η προσθήκη του Λούκας Βιγιαφάνιεζ (εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί) θα είναι αναμφισβήτητα μια από τις ποιοτικότερες μετεγγραφές της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο κυριότερος λόγος που το επισημαίνω αυτό είναι διότι αυτός ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε μια θέση στην οποία η ομάδα τον τελευταίο καιρό πονάει αρκετά (αυτή του δημιουργικού χαφ-επιτελικού μέσου) και συν τοις άλλοις επιτέλους σε αυτήν την ομάδα έρχεται κάποιος Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής.

Ο Βιγιαφανιεζ είναι ένας παίκτης με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ο οποίος μπορεί άρτια να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας και να λύσει ένα πρόβλημα το οποίο ο Παναθηναϊκός ουκ ολίγες φορές έχει αντιμετωπίσει φέτος…το μεσοεπιθετικό ενώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μπορεί να πρόσφερε και στον τομέα του σκοραρίσματος οπότε αυτό χρειαστεί. Το μόνο πλέον που απομένει είναι να δούμε αν ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει την ικανότητα να σηκώσει στις πλάτες του την βαριά φανέλα του τριφυλλιού…γιατί κακά τα ψέμματα άλλο βάρος ο Παναιτωλικός άλλο ο Παναθηναϊκός: (με όλο τον σεβασμό στην ομάδα του Αγρινίου)

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...