Ένας απογοητευτικός Ματίας Γιόχανσον

  Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του τριφυλλιού η αγωνιστική παρουσία του Ματίας Γιόχανσον όλο αυτό τον καιρό που βρίσκεται στην ομάδα.

  Ο Ματίας Γιόχανσον αποτέλεσε φετινή μετεγγραφή του συλλόγου το καλοκαίρι και θεωρήθηκε μάλιστα αρκετά καλή. Όλοι μιλούσαν για έναν παίκτη που έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού από τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ωστόσο κάτι τέτοιο σήμερα όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται αλλά διαψεύδεται παντελώς. Το πιο κακό όμως είναι ότι για όλο αυτό φροντίζει ο ίδιος ο Σουηδός μπακ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

  Όπως είναι λογικό, ο Γιόχανσον δεν είναι βασικός στην ενδεκάδα του τριφυλλιού, με τον Κουλιμπαλί να αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη. Βέβαια όταν αντιμετωπίζει προβλήματα ο διεθνής μπακ από το Μάλι, τότε τη θέση του παίρνει ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός μπακ έχει προβληματίσει έντονα με τις εμφανίσεις του, τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούν να εξηγήσουν πως ένας παίκτης με γεμάτες χρονιές στην Αλκμάαρ, αποτελεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό τον αδύναμο κρίκο της ενδεκάδας.

  Πάντως τα χειρότερα ίσως να μην έχουν έρθει για τον Παναθηναϊκό ακόμα, διότι σε περίπτωση που ο Κουλιμπαλί πωληθεί, τότε ο Γιόχανσον θα πάρει φανέλα βασικού. Αν συνεχίσει να παρουσιάζει αυτό το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα κανείς δεν γνωρίζει τι θα σκεφτεί να κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να διορθώσει την κατάσταση.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »