Ένας… διαφορετικός Φώτης Ιωαννίδης (aud)

  Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού άφησε για λίγο στην άκρτη το ποδόσφαιρο και μίλησε στο podcast του Κώστα Ψάρρα «καρό σημαία» για τη Formula 1.

  Αναλυτικά όσα είπε:

  Αρχικά ανέφερε:

  «Στο… τριπάκι με έβαλε ο πατέρας μου. Και η μάνα μου μαζί. Όλοι μαζί οικογενειακώς. Ξεκίνησα να βλέπω από το 2009 ή το 2010. Ήμουν μικρός ακόμα. Δεν καταλάβαινα πολλά. Γι’ αυτό ήμουν και οπαδός του Φέτελ, τότε ήταν στα.. ντουζένια του και έπαιρνε τα πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Από τότε μέχρι σήμερα βλέπω ασταμάτητα».

  Για το πως συνδύασε τη δράση της Formula 1 τα σαββατοκύριακα, με τις υποχρεώσεις που έχει τις ίδιες ημέρες ένας ποδοσφαιριστής: 

  «Εμείς είμαστε συνήθως στα ξενοδοχεία και τις ώρες που είναι η Formula 1 προσπαθώ να τις αφιερώσω εκεί. Οπότε αφήνω λίγο το παιχνίδι στην άκρη και συγκεντρώνομαι στη Formula 1. Αν δεν μπορέσω να δω κάποιον αγώνα, τον βλέπω μετά σε επανάληψη γιατί πρώτα είναι η δουλειά. Ξεφεύγει το μυαλό, χαλαρώνεις. Το βλέπω σαν διασκέδαση».

  Για την αναζήτηση… άλλου αγαπημένου πιλότου, μετά την απόσυρση του Φέτελ:

  «Μου αρέσει και ο Ράσελ, αλλά αντιπαθώ Φερστάπεν. Ο Φέτελ ήταν αδίστακτος οδηγός. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει σε κάποιες περιόδους. Αλλά το πιο σημαντικό σε αυτό τον άνθρωπο είναι ο χαρακτήρας του».

  Για το αν έχει σκεφτεί ποτέ να ήταν κάτι αντίστοιχο με τον Φέτελ:

  «Το έχω σκεφτεί. Όχι σαν οδηγός, βέβαια, αλλά να βρίσκομαι εκεί. Μου αρέσει ο χώρος. Ποτέ δεν ξέρεις. Στο μέλλον θα ήθελα να βρεθώ κοντά στο χώρο».

  Τελειώνοντας, ανέφερε:

  «Να πω ότι ήταν μια υπέροχη χρονιά. Δυο οδηγοί πάλευαν για το πρωτάθλημα. Δυο ομάδες (σ.σ. Red Bull και Mercedes) που είναι οι καλύτερες στο κομμάτι του οργανισμού που είπαμε. Φτάσαμε στον αγώνα που συζητήθηκε και συζητιέται ακόμα. Ο λόγος που θα συζητιέται είναι επειδή ήταν η μεγαλύτερη κλοπή που έχει υπάρξει στην ιστορία της Formula 1. θα το πω γιατί δεν ήν αποτέ ο Χάμιλτον ο… οδηγός μου. Ήταν πραγματικά αδιανόητο αυτό που συνέβη. Που βλέπω τόσα χρόνια F1. Κάτι αποφάσεις πολύ περίεργες” ενώ λίγο μετά ανέφερε: “Ας γινόταν ο αγώνας επί ίσοις όροις. Ας είναι ο Χάμιλτον και ο Φερστάπεν με τα λάστιχά τους και να μπουν στην πίστα για έναν γύρο, να δουν ποιος είναι ο πρωταθλητής. Έτσι όπως το έκαναν, ήταν σαν να έλεγαν σε έναν επιθετικό “πήγαινε ευθεία σε άδειο τέρμα, να βάλεις γκολ”, έτσι είπαν στον Φερστάπεν. Με ένα Χάμιλτον με 45 γύρους με hard γόμα (σ.σ. στα λάστιχα) και αυτός να έχει φρέσκια, soft. Έμενα να βάλεις στο μονοθέσιο του Φερστάπεν, θα τον περάσω τον Χάμιλτον».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια