Ενδεχόμενη οικονομική «ανάσα» για τον Παναθηναϊκό

Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό, ειδικά αν ο ΠΣΑΠ δεχθεί μια πρόταση της Λίγκας, σχετικά με την αποπληρωμή των οφειλών σε ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικότερα, πέρα από το ενδεχόμενο να υπαχθούν οι ΠΑΕ στην τροπολογία με 120 δόσεις εξόφλησης χρεών προς το δημόσιο, υπάρχει και ένα ακόμη ενδεχόμενο που ίσως δώσει οικονομική πνοή στους «πράσινους». Αυτό το ενδεχόμενο αφορά τις οφειλές προς τους παίκτες.

Η πρόταση που κατέθεσε η Λίγκα είναι να επιμηκυνθούν οι δόσεις αποπληρωμής των ομάδων προς τους ποδοσφαιριστές. Στην παρούσα κατάσταση, οι ομάδες μπορούν να κάνουν τις αποπληρωμές μέσα σε 10 δόσεις. Σε συνάντηση της Λίγκας με τον ΠΣΑΠ, ζητήθηκε η αποπληρωμή να γίνεται μέσα σε 30-40 δόσεις. Αν αυτό ισχύσει, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρει μια μεγάλη οικονομική ανάσα και πολλοί ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.