«Ενδιαφέρεται για Χριστογεώργο ο ΟΦΗ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα η ομάδα του Ηρακλείου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρόνου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Νίκου Χριστογεώργου.

Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα του gentikoule.gr:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα radar του ΟΦΗ και δεν αποκλείονται εξελίξεις στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Από την στιγμή που η αποχώρηση του Σόνι Στίβενς είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, στον ΟΦΗ είχαν ανοικτά μάτια για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα με βασική προϋπόθεση να βρεθεί ένας παίκτης… “στυλ Μανδά”. Δηλαδή γκολκίπερ με προοπτικές για το μέλλον που θα βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και παράλληλα θα είναι σε θέση ν’ αποτελέσει στέλεχος της βασικής τριάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ένας εξ’ αυτών που έχουν ψηλά στην λίστα τους στον ΟΦΗ είναι ο 23χρονος (18/1/2000) τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Νίκος Χριστογεώργος για τον οποίο υπάρχουν εξαιρετικές συστάσεις και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αποτελεί γέννημα – θρέμμα του Παναθηναϊκού και το 2021 υπέγραψε δεύτερο επαγγελματικό συμβόλαιο με τους “πράσινους” μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Φέτος έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟ Β’ στο πρωτάθλημα της Superleague 2 ενώ πέρυσι στο ίδιο πρωτάθλημα μέτρησε 17 συμμετοχές.

Εφόσον το ενδιαφέρον του ΟΦΗ μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες μιας και τα μεσάνυχτα της Τρίτης ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.»