Ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Ζέκα που ζητάει αύξηση

Αύξηση των ετήσιων αποδοχών του επιθυμεί ο Κάρλος Ζέκα και με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για το ποδοσφαιριστή, ο Ζέκα βρίσκει “πάτημα” προκειμένου να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου του.

Οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού θεωρούν πως τα 600.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως είναι υπεραρκετά και πως οι προσδοκίες του για 900.000 ευρώ αποδοχές ανά έτος είναι το λιγότερο υπερβολικές.

Σημαντικό ρόλο στο τι μέλλει γενέσθαι με το παίκτη θα παίξουν οι κινήσεις της ομάδας απ’ την Δανία, όπου σε περίπτωση που αποτύχει να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, δύσκολα θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του τριφυλλιού που σε περίπτωση πώλησης του Ζέκα, αξιώνουν κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...