«Ενδιαφέρον από Κίνα για Κουρμπέλη»

    Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα Κινέζικη ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κουρμπέλη.

    «Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη μεταγραφική λίστα συλλόγου της CSL και είναι αρκετά πιθανό τις επόμενες ημέρες να προκύψει και επίσημη πρόταση στο Τριφύλλι για τον κάπταιν των Πράσινων!

    Μάλιστα ο ευρωπαίος σκάουτερ του κινέζικου συλλόγου έχει παρακολουθήσει δύο φορές από κοντά τον Κουρμπέλη (μια με τον Παναθηναϊκό και μια με την Εθνική ομάδα), έχει δώσει θετική εισήγηση στη διοίκηση της ομάδας του και οι Κινέζοι επεξεργάζονται τα δεδομένα, προτού κάνουν την κίνηση τους.

    Διαβάστε περισσότερα στο Trifilara.gr

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.