«Ενημερώνει για Βοτανικό στις 14 Σεπτεμβρίου ο Μπακογιάννης»

  Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 14 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται να τεθεί και το πρότζεκτ του Βοτανικού, όπου αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Δημάρχου Αθηναίων.

  Με ιδιαίτερο «πράσινο» ενδιαφέρον αναμένεται το δεύτερο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων μετά την περίοδο των θερινών διακοπών, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

  Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πρότζεκτ του Βοτανικού, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να τεθεί στα θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεπώς είναι σίγουρο ότι θα γίνουν οι σχετικές ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. 

  Ο Μπακογιάννης δεν πρόκειται ασφαλώς να προβεί σε ανακοινώσεις εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά σε μίας μορφής ενημέρωσης και θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει το στίγμα των υφιστάμενων εξελίξεων στο μείζον ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »