Ενίσχυσε οικονομικά τον Ερασιτέχνη!

  Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κάνει έκκληση προς τον κόσμο ώστε να στηρίξει οικονομικά τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο της χώρας.

  Αναλυτικά:

  Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σε χρειάζεται και σε θέλει ενεργά στο πλευρό του. Ο Σύλλογος βασίζεται διαχρονικά στους «αιώνια πιστούς» οπαδούς του και για μια ακόμα φορά τους καλεί να αποτελέσουν «ασπίδα» και να δείξουν έμπρακτα την στήριξη τους.

  Να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτοδύναμος, αυτάρκης και αυτόφωτος. Να γίνει ξανά πρωταγωνιστής. Να γίνει ξανά Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ, όπως τον οραματίστηκε ο Γιώργος Καλαφάτης το 1908, όπως επιτάσσει ο ύμνος του, όπως τον φαντάζονται όλοι οι φίλαθλοι του σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως απαιτεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του!

  Είναι στο χέρι μας πλέον, ώστε να παραμείνει ο Παναθηναϊκός επί γενεάς γενεών εις την Αιωνιότητα. Ας μη λείψει κανείς!

  Ενίσχυσε οικονομικά εδώ!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »