Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Μπουζούκης, δεν προλαβαίνει ούτε με Λαμία ο Βιγιαφάνιες!

  Νέος πονοκέφαλος για τον Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, καθώς στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα προστέθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα κάνει μαγνητική.

  Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας με όχι και τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο Γιάννης Μπουζούκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν θα προλάβει ούτε το ματς με τη Λαμία.

  Ο Αργεντινός έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και οι εξετάσεις που έχει υποβληθεί είναι πλέον καθαρές, πλην όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής σε περίπτωση που ενσωματωθεί βιαστικά στο πλήρες πρόγραμμα και κανείς δεν θέλει να ρισκάρει αυτό το ενδεχόμενο.  

  Επιπλέον, είναι αρκετά πίσω και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, με συνέπεια να χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα, συν του γεγονότος ότι με την έλευση Μπόλονι έχει αλλάξει η ένταση της προπόνησης σε σχέση με τον Πογιάτος και χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία πριν μπει σε φουλ ρυθμούς.

  Το… απουσιολόγιο του Ρουμάνου τεχνικού είναι ήδη γεμάτο, καθώς εκτός από Μπουζούκη και Βιγιαφάνιες, οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ και Ιωαννίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

  Οι Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ και Αγιούμπ έκαναν θεραπεία, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

  Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί αποθεραπεία και για τους υπόλοιπους προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι τακτικής.