Ενσωματώθηκαν οι παίκτες του τριφυλλιού στην Εθνική!

Μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ και την πολύτιμη νίκη του τριφυλλιού, ορισμένοι παίκτες του τριφυλλιού έπρεπε να δώσουν το παρόν για την αναμέτρηση της εθνικής Ελλάδος με το Ισραήλ.

Τα παράθυρα της FIBA δεν δίνουν τη δυνατότητα σε ορισμένους παίκτες που βρίσκονται στην Euroleague να ξεκουραστούν μέχρι το επόμενο ματς της ομάδας τους, καθώς έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα. Κάτι τέτοιο ισχύει και με την εθνική ομάδα, καθώς οι Καλάθης, Θανάσης, Μήτογλου, Βουγιούκας έπρεπε να φύγουν και να ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει του αγώνα με το Ισραήλ για το Μουντομπάσκετ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...