Έντονο ενδιαφέρον για Κουλιμπαλί

Ομάδες από χώρες, στις οποίες η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Πιο αναλυτικά, σε χώρες όπως η Τουρκία, η Πολωνία και η Ρωσία, η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα και, όπως είναι λογικό, οι ομάδες αυτών των χωρών ψάχνουν τους ιδανικούς παίκτες για να εμπλουτίσουν τα ρόστερ τους. Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, για τον οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τον Κουλιμπαλί να επιθυμεί μια καλή μεταγραφή και τον Παναθηναϊκό να προτίθεται να τον παραχωρήσει.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.