Εντυπωσιασμένος ο Νέντοβιτς: «Από τον Γκάλη είχε να σκοράρει κάποιος τόσους πόντους στο Τελ Αβίβ;»

  Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ από το γεγονός πως ήταν ο πρώτος μετά τον Νίκο Γκάλη που σκόραρε πάνω από 38 πόντους κόντρα στην »ομάδα του λαού».

  Μιλώντας στην ιστοσελίδα Sports.Walla ο Σέρβος γκαρντ αρχικά αναρωτήθηκε:

  «Ουάου! Από τον Νίκο Γκάλη έχει να σκοράρει κάποιος τόσους πόντους εδώ μέσα;» μιας και ο hall of famer, Νίκος Γκάλης, είχε «χλατσώσει» 44 πόντους το 1988.

  Παράλληλα, στάθηκε στο πόσο καλά νιώθει στο γήπεδο των πρωταθλητών Ισραήλ.

  «Μόλις μίλησα με τη γυναίκα μου και της είπα πόσο καλά νιώθω σε αυτό το γήπεδο. Δεν ξέρω γιατί. Δεν έχω εξήγηση για το φαινόμενο. Πάντα όμως πάω καλά εδώ. Για μένα είναι ένας μπασκετικός ναός!»

  Όσον αφορά την εμφάνισή του τόνισε:

  «Έβαλα δύο δύσκολα σουτ και ξαφνικά το καλάθι έμοιαζε μεγαλύτερο. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις αλλά να συνοδευτούν από νίκη της ομάδας μου. Είναι ένα γλυκόπικρο συναίσθημα. Νιώθω ευχαριστημένος από την προσωπική μου απόδοση, αλλά θα ήταν τελειότερο αν κερδίζαμε το παιχνίδι. Νομίζω πως δικαιούμασταν περισσότερες νίκες από όσες έχουμε πετύχει ως τώρα. Ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις και να νικήσουμε.

  Έχουμε χάσει ματς στις λεπτομέρειες και πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Έχουμε μία νεανική ομάδα, χωρίς μεγάλη εμπειρία για αυτό το επίπεδο. Για να νικήσεις εδώ πρέπει να παίξεις καλά για τουλάχιστον 35 λεπτά στο υψηλότερο επίπεδο. Ένα λάθος μπορεί να κοστίσει. Αν δεν προσέξεις, εκεί που βρίσκεσαι δύο πόντους κοντά, μπορεί να βρεθείς στο -15».