ΕΟΚ: «Ο Παπαγιάννης κλήθηκε στην Εθνική αλλά δεν του έδωσε άδεια ο Παναθηναϊκός»

    Η ΕΟΚ ενημέρωσε, με επίσημη ανακοίνωση της, πως ο Γιώργος Παπαγιάννης κλήθηκε στην Εθνική αλλά δεν έδωσε το παρών καθώς δεν του δόθηκε άδεια από τον Παναθηναϊκό.

    Το δελτίο τύπου:

    Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και από το αεροδρόμιο πήγε στο ΟΑΚΑ για μια ήπια προπόνηση που έγινε με την παρουσία 18 παικτών.
    Στους 12 που αγωνίστηκαν με τη Λετονία και τον Νικ Καλάθη που ήταν στην αποστολή, προστέθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης και Δημήτρης Αγραβάνης.

    Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.

    Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης και Όμηρος Νετζηπογλου.

    Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά.