Επαφές της ΠΑΕ με Σχένκεφελντ-Πούγγουρα για ανανέωση συμβολαίου

Στον Παναθηναϊκό, έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι με τους Αχιλλέα Πούγγουρα και Μπαρτ Σχένκεφελντ, για αυτό και τις επόμενες μέρες ο Τσάβι Ρόκα θα έχει ραντεβού με τους εκπροσώπους τους, προκειμένου να ανανεώσει τα συμβόλαια τους.

Άλλωστε, μιλάμε για το βασικό αμυντικό δίδυμο της χρονιάς. Οι δυο τους έδεσαν και δημιούργησαν μια εξαιρετική γραμμή στα μετόπισθεν, έχοντας άψογη συνεργασία μεταξύ τους. Το συμβόλαιο των δύο είναι ακόμη σε ισχύ, όμως οι πράσινοι θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί τους το συντομότερο δυνατό.

Πιο κοντά στην ανανέωση βρίσκεται ο Αχιλλέας Πούγγουρας, με τον οποίο ο Τσάβι Ρόκα μίλησε αρχικά για επέκταση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023.

Το ποσό που ζήτησε ο 24χρονος ήταν περίπου στα 140.000-150.000€, χρήματα τα οποία διαθέτει να δώσει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει τον Θεσσαλονικιό.

Μια απόσταση υπάρχει, αλλά υπάρχει και αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης και με τους δυο αμυντικούς και εκτός μεγάλου απροόπτου το τριφύλλι θα δέσει το «αμυντικό» του μέλλον.