Επαφή με Ζαγαρίτη – Αλεξανδρόπουλο μετά τις διακοπές

    Η επιστροφή όλων στο Κορωπί αναμένεται να συνοδευτεί και με ξεκαθάρισμα στις υποθέσεις των Βασίλη Ζαγαρίτη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για τον Παναθηναϊκό.

    Ο Παναθηναϊκός δρομολογεί τις υποθέσεις των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του αναφορικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων του. Η περίπτωση του Ζαγαρίτη «καίει» περισσότερο, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

    Παρ’ όλ αυτά, οι εξελίξεις στις υποθέσεις των δύο παικτών θα υπάρξουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και την επιστροφή όλων στο Κορωπί. Αυτές τις μέρες ο Πιερ Ντρεοσί έχει επικεντρωθεί στα μεταγραφικά ζητήματα, με τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποχωρήσουν τον Γενάρη.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.