Στην Euroleague και συγκεκριμένα στην ομάδα του Μιλάνου φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος σέντερ την επόμενη σεζόν.
Ο Μπράιαν Ντάνστον είναι από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού επίσης από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ζαλγκίρις. Μάλιστα, η περίπτωσή του… έπαιξε και για τον Παναθηναϊκό, όμως όπως τόνισε ο Σωτήρης Βετάκης στο 68ο επεισόδιο της “Strong Side by Bet365“, ο έμπειρος Αμερικανός σέντερ θα φοράει τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο τη νέα χρονιά.
Ο 39χρονος ψηλός βρέθηκε το καλοκαίρι και ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού, όμως η υπόθεση αυτή δεν προχώρησε και έτσι το Μιλάνο βρήκε την ευκαιρία και έτσι φαίνεται πως θα προσθέσει το επόμενο χρονικό διάστημα τον Ντάνστον στο ρόστερ της.
Δείτε ολόκληρη εκπομπή του Scorakias TV:
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- «Πρασινίζουν» οι Σέρρες – Με τόσο κόσμο στο πλευρό του ο Παναθηναϊκός
- Ο διάλογος Σορτς-Σλούκα και το νέο μήνυμα ηγεσίας από τον Ναν
- Το «μυστηριώδες» δαχτυλίδι τιτανίου του Γιάννη Αλαφούζου: Τι είναι και σε τι χρησιμεύει
- Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου στον Γιάννη Αλαφούζο
- Τα συνολικά χρήματα που έχει επενδύσει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό από το 2012








