«Έπαιξε» του Σαββίδη για Παναθηναϊκό!

Την απόκτηση του Κυριάκου Σαββίδη από τον Πανιώνιο θα εισηγούταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε περίπτωση που παρέμενε στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός από την Έβρο, όπως όλοι γνωρίζουμε, μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Ξάνθη στη Λεωφόρο ανακοίνωσε την αποχώρηση του. Έτσι, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Live Sport”, ναυάγησε η υπόθεση μετεγγραφής του νεαρούς ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, θα πρέπει να τονίσουμε, πως λόγω των μετεγγραφικών περιορισμών και των ποινών που θα επιβληθούν στον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται να επανέλθει για την περίπτωση του νεαρού μέσου. Αφενός διότι πληροί τα ηλικιακά κριτήρια και αφετέρου διότι μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...