Επανεξετάζεται η περίπτωση του Λοτζέσκι

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δείχνει να προσεγγίζει ξανά το Ματ Λοτζέσκι, ώστε να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Όταν ο Λοτζέσκι αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, κάποιες ομάδες προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά οι προσπάθειές τους βρήκαν σε τοίχο. Βασικό παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, η οποία του έκανε επίσημη πρόταση, αλλά δεν έγινε δεκτή.

Το χρονικό διάστημα που ο Ματ Λοτζέσκι πάτησε ξανά τα ελληνικά χώματα, έγιναν οι πρώτες συζητήσεις του με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο ίδιος δε μοιάζει καθόλου αρνητικός στη συγκεκριμένη πρόταση. Ένα επιπλέον ατού είναι το γεγονός ότι η οικογένειά του έχει προσαρμοστεί στον ελληνικό τρόπο ζωής και δε θέλει πια να τον αλλάξει τόσο εύκολα, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να φύγει από τη χώρα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...