Επέκταση σε Αθανασακόπουλο, στην πόρτα της εξόδου Σερπέζης και Σέχου

Την πρόθεση του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο στον Αθανασακόπουλο μετέφερε ο Ντρεοσί στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζονται οι Σερπέζης-Σέχου και παραχωρούνται με ποσοστό μεταπώλησης.

Στο περιθώριο της επαφής του Πιέρ Ντρεοσί για την πλευρά του Φεντερίκο Μακέντα, ο κοινός ατζέντης του Ιταλού επιθετικού με τους Αθανασακόπουλο, Σερπέζη και Σέχου ενημερώθηκε και για το πλάνο που αφορά τους συγκεκριμένους νεαρούς ποδοσφαιριστής.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο υπογραμμίστηκε από τον Ντρεοσί ότι υπάρχει η πρόθεση να επεκταθεί το συμβόλαιο του (το υπάρχον τελειώνει το καλοκαίρι του 2022) και να αποφασιστεί στο ξεκίνημα της νέας σεζόν εάν θα παραμείνει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας ή αν θα παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. 

Αντιθέτως, τόσο για τον Δημήτρη Σερπέζη όσο και για τον Χρήστο Σέχου τονίστηκε ότι θα πρέπει να εξετάσουν την προοπτική να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν υπολογίζονται από την ομάδα, δίχως οικονομικό αντάλλαγμα αλλά με τη μορφή της διατήρησης ποσοστού μεταπώλησης.

Πηγή: SDNA