Έπεσε μελέτη από πλευράς Στιλ

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ θέλει να είναι διαβασμένος ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό το λόγο έχει αρχίσει την μελέτη για να είναι απόλυτα έτοιμος για το επερχόμενο παιχνίδι.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει για τα καλά την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Οι παίχτες δίνουν μεγάλη βάση στην τακτική κι αυτό φαίνεται κι από το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού Λουκ Στιλ έχει πάρει αρκετό υλικό στα χέρια του, το οποίο και μελετάει συνεχώς.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος keeper του Παναθηναϊκού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πιαστεί αδιάβαστος στο ντέρμπι της Κυριακής κι έτσι μελετάει πολύ καλά πως εκτελούν τα στημένα οι παίχτες του Ολυμπιακού αλλά και να τσεκάρει τις κινήσεις των επιθετικών του «αιώνιου αντιπάλου» μέσα στο γήπεδο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.