Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν κάνει την προετοιμασία του στην Σλοβενία, όπου εκεί πραγματοποιεί και το βασικό στάδιο προετοιμασίας και η Ανατολού Εφές.
Εργκίν Αταμάν και Σάνι Μπετσίροβιτς ένα από τα τελευταία πράγματα που μίλησαν και συμφώνησαν ήταν το μέρος του θα κάνει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός. Κάπως έτσι αποφασίστηκε να γίνει στην πατρίδα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.
Επίσημο: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Γ. Καλαϊτζάκης!
Το «τριφύλλι» έφτασε στην Σλοβενία την Παρασκευή (1/9) το βράδυ και πραγματοποίησε την πρώτη του διπλή προπόνηση το Σάββατο (2/9). Την ημέρα άφιξης του Παναθηναϊκού η Ανατολού Εφές έδινε φιλικό κόντρα στην Τσεντεβίτα Ολίμπια. Την επόμενη ημέρα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, καθώς η Εφές ακολούθησε πρόγραμμα χαλάρωσης διότι επέστρεφε στην Τουρκία ενώ οι «πράσινοι» άρχιζαν την δικιά τους προετοιμασία.