Επέστρεψαν οι «μικροί» διεθνής, «ανεβάζουν στροφές» ενόψει Ολυμπιακού!

    Με αρκετές επιστροφές αλλά και κάποιες απουσίες ολοκληρώθηκε η σημερινή (18/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού.

    Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων». Στην προπόνηση της Τετάρτης ενσωματώθηκαν οι διεθνείς με την Κ21 Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μια και έπαιξε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής.

    Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιέ (ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης), Μολό (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης), Βέλεθ, Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης. Απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.