Επέστρεψε ο Τσάτσιτς και ενσωματώνεται στην προετοιμασία!

Ο Βόγιν Τσάτσιτς επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να λάβει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Εφόσον πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις ο Μαυροβούνιος επισκέφτηκε τον γιατρό κ. Θανάση Κονίδη στο Υγεία προκειμένου να τον επανεξετάσει στην επέμβαση που είχε κάνει πριν φύγει για την πατρίδα του.

Ο έμπειρος γιατρός επανεξέτασε την κατάσταση του και του έδωσε οδηγίες για τη νέα σεζόν. Σύσσωμο το τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού» μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Κονίδη για τη φροντίδα που έδειξε στον Τσάτσιτς , τόσο για την χειρουργική επέμβαση που έγινε, όσο και το μετέπειτα ενδιαφέρον του.

Πλέον ο αρχηγός της εθνικής Μαυροβουνίου αναμένεται να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.