«Επέστρεψε ο Πιτίνο»!

  Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Αμερικάνος προπονητής ήρθε στην Ελλάδα και συνδυάζοντας τερπνόν μετά του ωφέλιμου ξεκίνησε διακοπές στη Μύκονο και θα έρθει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για δουλειά, που αφορά την Εθνική.

  Η πανδημία δεν σάρωσε τα πάντα, αλλά άφησε πίσω πολλά πράγματα. Όπως την διαδικασία συνεργασίας της Εθνικής με τον Ρικ Πιτίνο.

  Η πανδημία δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί, κάθε άλλο θα λέγαμε, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να προχωρήσουν και προχωράνε. Όπως αυτό, που αναφέραμε, την ουσιαστική έναρξη της συνεργασίας, δηλαδή, του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον Αμερικάνο προπονητή.

  Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, είναι και πάλι στην χώρα μας, έχοντας σκοπό να συνδυάσει διακοπές με δουλειά. Μέσα στις επόμενες μέρες, λοιπόν, αν όχι ώρες, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει κατ’ ιδίαν επαφές με ομοσπονδία, σταφ και παίκτες, ώστε να αρχίσουν να μπαίνουν κάποια πράγματα στη σωστή σειρά. Πριν από αυτά απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα το πανέμορφο νησί της Μυκόνου. 

  Είναι μία εξέλιξη, η ενασχόληση, δηλαδή, με την επίσημη αγαπημένη, για την οποία σας είχε ενημερώσει το SDNA μέσω της στήλης Slam Dunk, σε διάστημα μάλιστα, που δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που θεωρούσαν ότι Εθνική και Πιτίνο δεν πρόκειται να σμίξουν.

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »