Επέστρεψε μετά από 5 μήνες ο Αχιλλέας Πούγγουρας!

  Κανονικά μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής πρωινής προπόνησης πήρε ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

  Ήταν 1η Μαρτίου όταν ο Αχιλλέας Πούγγουρας αγωνίζονταν τελευταία φορά. Μετά ήρθε ο Κορονοϊός αλλά και το πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο τον οδήγησε σε επέμβαση και έπειτα η αποκατάσταση και το ατομικό πρόγραμμα. Τελικά το πρωί της Πέμπτης έφτασε η ώρα της επιστροφής για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος έβγαλε όλη την προπόνηση.

  Για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας προπονήθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.Επίσης στην προπόνηση επανήλθαν οι Μπουζούκης, Θεοχάρης, ενώ αντίθετα αποφόρτιση ακολούθησαν οι Μακέντα, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης και θεραπεία έκαναν οι Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης.

  Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »