«Ο Σπόραρ θέλει να επιστρέψει στην Σλόβαν Μπρατισλάβας»!

  Η Σλόβαν Μπρατισλάβας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αντράζ Σπόραρ, υποστηρίζοντας μάλιστα πως και ο Σλοβένος φορ θέλει να επιστρέψει στην Σλοβακία!

  Ο Αντράζ Σπόραρ έχει περάσει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του ημέρες στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία ενδιαφέρεται και αυτό το καλοκαίρι για την απόκτησή του και είναι μάλιστα διατεθειμένη να του δώσει ένα… ηγεμονικό και πολυετές συμβόλαιο.

  Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώθηκαν από τα πλέον αρμόδια χείλη, με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Ιβάν Κμότρικ, να αναφέρει πως: «Στο αθλητικό κομμάτι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, τόσο από την δική μας πλευρά, όσο και από αυτή του Αντράζ».

  «Αλλά εάν συμβεί η μεταγραφή, δεν θα είναι φτηνή. Η άφιξη του Σπόραρ δεν αφορά ένα μονοετές συμβόλαιο, μιλάμε για πολυετή συνεργασία. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχει τέτοιες οικονομικές παραμέτρους που θα διατηρήσουν την σταθερότητα της ομάδας. Αυτή την στιγμή πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος, εάν θα μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη» πρόσθεσε στην συνέχεια.

  «Πολλοί παίκτες έχουν συνδεθεί μαζί μας. Ρόντακ, Σπόραρ, Κάπραλικ… Όλοι θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες εδώ, αλλά αυτό κοστίζει πάρα πολλά χρήματα. Υπολογίζαμε κάποιες μεταγραφές, όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να τις ολοκληρώσουμε.

  Το ενδιαφέρον παραμένει, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Αλλά είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες από την δήλωση του κόσμου ότι η υποστήριξή του θα είναι μεγαλύτερη. Ίσως έβαλα πολύ ψηλά τον πήχη. Περιμέναμε διαφορετικά έσοδα» είπε ολοκληρώνοντας, εκφράζοντας ουσιαστικά παράπονα για τον χαμηλό αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια