«Επιβράβευση» με 1,5 μήνα άδεια στους παίκτες!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά από την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, θα βγουν σε άδεια και θα επιστρέψουν στα τέλη Ιουνίου!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1 στη Λεωφόρο και έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την τρέχουσα σεζόν! Οι παίκτες του τριφυλλιού, οι οποίοι παρουσίασαν σήμερα ένα τραγικό πρόσωπο, από αύριο το πρωί βγαίνουν και επίσημα σε άδεια για… καλοκαίρι.

Μετά από αυτή την τραγική σεζόν, οι παίκτες με απόφαση της διοίκησης της ομάδας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στα τέλη του Ιουνίου. Συγκεκριμένα, θα επιστρέψουν σχεδόν μετά από 1,5 μήνα, μετά από μια σεζόν – ντροπή για τον σύλλογο.

Σε μια σεζόν, που και αυτοί έχουν σοβαρή ευθύνη, παρότι ουκ ολίγες φορές κρύφτηκαν πίσω από τον Μπόλονι ή ακόμα και από την διοίκηση της ομάδας που δεχόταν τα βέλη. Σε μια σεζόν, για την οποία και οι ίδιοι είναι υπόλογοι!

Οι πράσινοι αναμένεται να συναντηθούν αύριο στο Κορωπί και στη συνέχεια να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να επιστρέψουν στα τέλη Ιουνίου για την προετοιμασία, όσοι φυσικά από αυτούς δεν αποχωρήσουν φυσικά.