Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Παγκρήτιο με τον ΟΦΗ. Στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ, κεκλεισμένων των θυρών η ΑΕΚ με Λεβαδειακό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις, με τον Ολυμπιακό να έχει επιστρέψει στην κορυφή αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο, και την ΑΕΚ να θέλει να επανέλθει εκεί. Ο ΠΑΟΚ, με δυο ματς λιγότερα από τους «ερυθρόλευκους» και ένα από την Ένωση, συνεχίζει επίσης την καταδίωξη.
Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό
Πρώτο χρονικά ματς της ημέρας στο Παγκρήτιο (16:00, Cosmote Sport 1), όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο ΟΦΗ σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την καλή ευρωπαϊκή τους εμφάνιση απέναντι στην Πλζεν αλλά και μία κάκιστη στο πρωτάθλημα με τη Λάρισα που τους κόστισε δύο βαθμούς. Απέναντι τους θα βρουν τον πρώην τεχνικό τους, Χρήστο Κόντη, ο οποίος έχει αλλάξει σημαντικά την εικόνα των Κρητικών. Το «διπλό» μοιάζει μονόδρομος για το τριφύλλι.
Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Βόλο σε ματς επιβίωσης, με τους φιλοξενούμενους να νιώθουν πίεση βαθμολογικά. Στη Λάρισα, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, που ψάχνει αντίδραση και παραμονή στη μάχη του τίτλου. Ο Άρης θέλει επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Κηφισιά, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει κεκλεισμένων των θυρών τον Λεβαδειακό. Η μάχη της κορυφής φουντώνει, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπροστά του μία κρίσιμη και καθοριστική δοκιμασία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Αλλάζει έδρα ο Παναθηναϊκός – Όλα τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ποιοι από το ματς με Παναιτωλικό έχουν πιθανότητες να παίξουν με Μπέτις
- Super League: Πότε γίνεται η κλήρωση των playoffs και οι ημερομηνίες των αγώνων
- Ντραγκόφσκι: «Δεν ήταν δίκαιη η αποβολή στις Σέρρες – Αυτό ήταν το καλύτερο ματς μου»
- Λαμπαδαρίου: «Ήταν πέναλτι στον Παναθηναϊκό»








