Επικοινωνία Αυγενάκη με τους επικεφαλής του αθλητισμού!

  Ο Λευτέρης Αυγενάκης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, τους προέδρους των Ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων και τους προέδρους των Λιγκών (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ). Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συζήτησε με τους προαναφερθέντες για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού.

  Το πιο σημαντικό θέμα στις συζητήσεις ήταν για την διευκόλυνση των προπονήσεων των αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού στο Τόκιο. Επίσης, υπήρξε εκτενής συζήτηση για τα ποδοσφαιρικά ζητήματα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο κ. Γραμμένος και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, ενημέρωσαν επιπλέον τον υφυπουργό Αθλητισμού για την τηλεδιάσκεψη με την UEFA και όσα προβλέφθηκαν ειδικά για το ποδόσφαιρο, όπως η αναβολή του Euro 2020 για το 2021.

  Πηγή: Trifilara.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »