Επικοινωνία Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ για το μέλλον της ομάδας

Η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκε, μετά από μια συνομιλία που διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Οι δύο πλευρές επικοινώνησαν ξανά, ώστε να διαπραγματευτούν για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ στον Ταϊλανδό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνομίλησε με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για περίπου δύο ώρες και, μάλιστα, όσο εκκρεμεί ο οικονομικός, αλλά και ο νομικός έλεγχος της ομάδας. Σε λίγη ώρα αναμένεται να γνωστοποιηθούν περισσότερες εξελίξεις. Η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ, πάντως, είναι αισιόδοξη για θετική έκβαση στην υπόθεση.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα αναχωρήσει για το Λονδίνο, αν και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις για το θέμα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »