Επιμένουν στην Ισπανία για Ντόρσεϊ

  Ο ισπανικός Τύπος δεν σταματάει τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και τον Τζόι Ντόρσεϊ. Μάλιστα οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη.

  Εδώ και λίγες ημέρες το όνομα του Τζόι Ντόρσεϊ φιγουράρει στην λίστα εκείνων που είναι υποψήφια για μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Η έλλειψη σέντερ σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα είναι δύο σημαντικά γεγονότα που ωθούν το τριφύλλι να αποκτήσει κάποιον παίκτη για να ενισχυθεί και να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο.

  Μάλιστα στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ, οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και αναμένεται πλέον να ανακοινωθεί. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα, διότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να διώξουν πρώτα έναν παίκτη γιατί πιάνει θέση ξένου αυτή τη στιγμή.

  Τέλος, από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει κάνει γνωστό μόνο το ενδιαφέρον του για τον παίκτη και τίποτα παραπάνω. Βέβαια μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν συμβεί, η μετεγγραφή του Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου απίθανη ή τραβηγμένη.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »