ΕΠΙΣΗΜΟ: Υποψήφιο για το Final 4 του 2026 το ΟΑΚΑ – «Ψάχνει θαύμα ο Ολυμπιακός»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αποκάλυψε ότι το ΟΑΚΑ είναι και με τη «βούλα» υποψήφιο γήπεδο για να διοργανωθεί εκεί το Final 4 του 2026.
Αναλυτικά όσα αποκάλυψε:
«Η κυβέρνηση έχει θέσει επίσημα υποψηφιότητα για το ΟΑΚΑ και στο αυριανό ΔΣ έχει αναλάβει τη δέσμευση η κυβέρνηση ότι μπορεί να διοργάνωσει το Final Four 2026 στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ με τον μοναδικό αρνητικό παράγοντα αυτή τη στιγμή να είναι ο Ολυμπιακός.
Είχαμε πει ότι τα χρήματα για να πάρει τη διοργάνωση είναι 9 εκατ με την κυβέρνηση να εγγυάται να δώσει αυτό το ποσό και πλέον πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση και το Final Four, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί στην Αθήνα.
Ο Ολυμπιακός έχει δείξει με επίσημο τρόπο ότι δε θέλει να γίνει το Final Four στην Αθήνα και τις επόμενες ώρες θα έχουμε διάφορες αποκαλύψεις πάνω στο θέμα. Ψάχνει κάποιο θαύμα ο Ολυμπιακός για να ανατρέψει την κατάσταση».
Δείτε παρακάτω:
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Νύχτες ευρωπαϊκές, ονειρεμένες!
- Έκανε το πρώτο βήμα για τους τελικούς
- Η… εκτόξευση του Παναθηναϊκού στο UEFA Ranking
- Sold Out το Μετς για τον πρώτο ημιτελικό!
- Αναγεννημένος Ρενάτο Σάντσες: Η πιο γεμάτη σεζόν της τετραετίας με τον Παναθηναϊκό







