Επίσημο: Νέα τιμ μάνατζερ η Κολώτση

  Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε την πρόσληψη της Τριανταφυλλιάς Κολώτση στην θέση της τιμ μάνατζερ στο τμήμα Futsal γυναικών.

  Η ανακοίνωση:

  Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τριανταφυλλιά Κολώτση ως τιμ μάνατζερ στο γυναικείο Futsal, στις ακαδημίες Futsal και στη Β΄ ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

  Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη στα ποδοσφαιρικά τμήματα του Συλλόγου προχωράει ο Παναθηναϊκός με την ένταξη της Τριανταφυλλιάς Κολώτση.

  Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει χρέη τιμ μάνατζερ στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου σάλας και τη Β΄ ομάδα του ποδοσφαίρου γυναικών.

  Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο τάε κβο ντο  και τον στίβο και ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σάλας από το 2017.

  Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και έχει αθλητική και διοικητική προϋπηρεσία σε σχολεία και φορείς. Είναι τεχνική διευθύντρια από το 2017 στην ομάδα της Αθήνας 90΄ μέχρι και σήμερα.

  Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κολλώτση είπε «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που είμαι μέλος της  μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Στόχος μου είναι να επιτελέσουμε έργο και άμεσος στόχος είναι η ανάπτυξη και οι αγωνιστικές διακρίσεις που θα φέρουν τον Παναθηναϊκό μας ακόμα πιο ψηλά».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια