Επίσημο: Οι διαιτητές του πρώτου τελικού της GBL

Three athletes in blue Palaplast uniforms converse on a sports court with a blurred crowd in the stands.

Δύο ώρες πριν το τζάμπολ, η ΕΟΚ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τον πρώτο τελικό της GBL ανάμεσα σε Ολυμπιακό Πειραιώς και Παναθηναϊκό.

Σήμερα το βράδυ (03/06 21.00) στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός Πειραιώς και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στο πρώτο παιχνίδι για τους τελικούς του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Μπενίτεθ: «Μου ζήτησαν να τερματίσουμε τέταρτοι και να ξεχάσουμε το Europa League»

Για την αποψινή αναμέτρηση η ΕΟΚ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα διευθύνουν το πρώτο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία όρισε ως πρώτη διαιτητή την Βάσω Τσαρούχα, με τον Τσιμπούρη και τον Κατραχούρα να συμπληρώνουν την τριάδα.

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».