Επίσημο: Η τιμωρία σε Μπακασέτα και Τάισον – Έφεση και για τους δύο!

    Οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν για την αψιμαχία τους στο ματς της Τετάρτης με τις δύο ομάδες να καταθέτουν έφεση.

    Τάισον και Μπακασέτας είχαν μια αψιμαχία στο ματς της Τετάρτης στην Τούμπα, με τον διαιτητή να τους τιμωρεί και τους δύο με κόκκινη κάρτα.

    Τα στιγμιότυπα από την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου (vid)

    Η κόκκινη κάρτα «μετουσιώθηκε» σε δύο αγωνιστικές έκαστος. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα χάσουν τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Λαμία αντίστοιχα, ενώ θα απουσιάζουν και από τον επαναληπτικό αγώνα της Λεωφόρου.

    Από την πλευρά τους οι δύο ΠΑΕ, θα καταθέσουν έφεση ώστε να μειωθεί οι ποινή των δύο ποδοσφαιριστών. Αυτό διότι, αν μειωθεί η ποινή σε 1 αγωνιστική θα δώσουν και οι δύο το παρών στην κρίσιμη ρεβανς της Τετάρτης.

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια