Επίσκεψη οπαδών στο Κοροπί

Αντιπροσωπεία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση των πρασίνων. Διαβάστε τι ειπώθηκε.

Αναλυτικά όσα είπαν:

«Έχουμε βάλει τόσες φορές πλάτη αλλά εσείς μας προδώσατε. Ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην έχετε το πάθος που πρέπει σε σημαντικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα σε εκείνα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο που έφεραν τον αποκλεισμό. Πέρα από το σύστημα που μας πολεμάει, έχετε και εσείς πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα έχουν γίνει φέτος. Να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας και να καταλάβετε πού παίζετε πριν είναι πολύ αργά. Αν κάποιοι από εσάς νομίζουν ότι έχουν δώσει όσα μπορούν και είναι σε θέση να κοιμούνται ήσυχοι, καλύτερα να φύγουν τώρα. Όσοι ήρθαν τον Γενάρη έχουν την μικρότερη ευθύνη, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει σε ποια ομάδα αγωνίζεται. Ο κόσμος βρίσκονταν στους δρόμους, είχε συσπειρωθεί και εσείς καταφέρατε να τους ξενερώσετε ενώ έδιναν μάχη για τον Παναθηναϊκό. Σταματήστε μία και καλή να δίνετε δικαιώματα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο»

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...