Ολόκληρη η επιστολή του Αλαφούζου στο Δώνη!

  Βγήκε στο φως της δημοσιότητας ολόκληρο το περιεχόμενο της επιστολής του Γιάννη Αλαφούζου που παραδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην προσωπική κατοικία του Γιώργου Δώνη από τον προσωπικό του οδηγό.

  Αυτή η ενέργεια του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού» σημαίνει, ουσιαστικά, το τέλος του 50χρονου τεχνικού στο πάγκο της ομάδας μετά το πέρας των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

  Διαβάστε παρακάτω λέξη προς λέξη ολόκληρο το περιεχόμενό της:

  «Αγαπητέ Γιώργο,

  Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία.

  Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο.

  Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας.

  Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης.

  Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μέρα την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση.

  Είμαι στη διάθεση σου να τα πούμε κι από κοντά αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας.

  Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού.

  Με τιμή
  Γιάννης Αλαφούζος».

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Translate »