Επιστρέφει νωρίτερα από τον τραυματισμό του ο Χουάντσο!

  Επιτέλους καλά νέα για τον Παναθηναϊκό: Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται να επιστρέψει πιο σύντομα από την προβλεπόμενη απουσία του, καθώς το στάδιο της αποθεραπείας του πηγαίνει πολύ καλά!

  Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποτελεί ακόμη έναν μεγάλο άτυχο στη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού. 

  Ο Ισπανός φόργουορντ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και η… τρέλα του να επιστρέψει νωρίτερα στα παρκέ από όσο φαίνεται θα γίνει πράξη.

  Να θυμίσουμε πως, μετά από 48 ώρες από το χειρουργείο ο Χουάντσο βρέθηκε στο γυμναστήριο, έτσι ώστε να προπονηθεί και να παραμείνει όσο μπορεί σε υψηλό επίπεδο!

  Έτσι λοιπόν, ο Ισπανός φόργουορντ όλα δείχνουν πως θα γυρίσει στα παρκέ νωρίτερα από το αναμενόμενο καθώς η αποθεραπεία του πηγαίνει πάρα πολύ καλά.

  Αυτό επηρεάζει και τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς εάν ο Χουάντσο επιστρέψει νωρίτερα είναι πολύ πιθανόν να μην γίνει κίνηση για κάποια ακόμα μεταγραφική προσθήκη από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό στην θέση του σμολ φόργουορντ.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια